Providing Safety
Vacature: Inside Sales Hero

Vacature Inside Sales

Ben jij klaar voor een rol waarin je niet alleen jouw commerciële en administratieve talent kunt laten zien, maar ook bijdraagt aan de veiligheid in diverse werkomgevingen wereldwijd? Dan ben jij de held die wij zoeken!

Welkom bij Unique Safety Products (USP). Bij USP geloven we in een informele, vitale en dynamische werkomgeving waar een positieve instelling centraal staat. Ons kantoor in Bleiswijk biedt een moderne setting waar je kunt bijdragen aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf en als Inside Sales Hero (of Verkoopmedewerker Binnendienst, maar dat klinkt een stuk minder leuk) speel je hierin een belangrijke rol. Daarnaast hebben we een internationale aanwezigheid met een vestiging in Duitsland. Hoewel je niet vaak direct met onze Duitse collega’s hoeft samen te werken, komen ze wel regelmatig langs op ons kantoor in Bleiswijk, maar maak je geen zorgen als je Duits niet helemaal vlekkeloos is – onze Duitse collega’s spreken ook Engels!

Wat doet team USP?
USP is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in innovatieve veiligheidsoplossingen. Onze producten, variërend van mechanische interlocks en elektromechanische schakelaars tot geavanceerde radarsystemen, veiligheidshangsloten en nog veel meer Lockout-Tagout materiaal, dragen bij aan een veilige werkomgeving in diverse sectoren. Onze klantenkring omvat niet alleen grote internationale organisaties in de foodsector, maar ook lokale machinefabrieken en zelfs dierentuinen.

Wat wordt jouw taak bij team USP?
Na een extensief trainingstraject ben jij dé brug tussen logistiek, sales, marketing en onze leveranciers. Je bent de held die offertes verwerkt en orders invoert in ons geavanceerde AFAS (ERP-systeem), de administratie bijwerkt, de telefoon beantwoordt, de status van bestellingen onderzoekt, toezicht houdt op het volledige ordertraject, belangrijke administratieve taken uitvoert en onze sales engineers ondersteunt waar nodig. Door jouw functioneren kunnen we samen het bedrijf naar het volgende niveau tillen.

Wie ben jij?

 • Jij kunt uitstekend communiceren in zowel het Nederlands als het Engels, waardoor je gemakkelijk in contact komt met diverse mensen, zowel binnen als buiten het bedrijf. Kennis van de Duitse taal werkt in jouw voordeel.
 • Je beschikt het liefst over een HBO-diploma, maar ben jij een topper met een MBO-diploma dan zijn we ook erg nieuwsgierig naar je.
 • Ervaring met MS Office en bekendheid met ERP-systemen maken jou handig met technologie en zorgen ervoor dat je snel je weg vindt in verschillende systemen.
 • Je bent proactief en zelfstandig, maar ook een teamspeler die graag samenwerkt voor het beste resultaat.
 • Met een assertieve instelling ga je uitdagingen niet uit de weg en ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen en manieren om dingen te verbeteren.
 • Jouw innovatieve denkwijze en ideeën voor procesverbeteringen zijn niet alleen welkom, maar worden als essentieel beschouwd voor onze voortdurende groei en ontwikkeling.

Jouw Toekomst bij USP: Wat Mag Je Verwachten?

 • Een uitdagende fulltimebaan in een dynamische en internationale omgeving waarbij je kunt bijdragen aan de veiligheid op wereldwijd niveau.
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen onze organisatie, met ondersteuning voor training en opleiding.
 • Marktconform salaris tussen de €2.000,00 en €4.500,00 per maand, plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een informele, vitale en moderne werkomgeving waarin we niet alleen werken, maar ook plezier hebben. We sporten eenmaal per week gezamenlijk met een personal trainer, en twee keer per maand staat een ontspannende massage op het programma om ervoor te zorgen dat je in topconditie blijft. Want als jij je goed voelt, gaat alles een stuk makkelijker. Privé en op het werk.
 • Bovendien bieden we de mogelijkheid om één dag per week vanuit huis te werken, waardoor jouw werk en privéleven optimaal in balans kunnen blijven.

Krijg jij energie van werken in een leuk en gezellig team? Wacht niet langer, solliciteer nu en maak deel uit van ons enthousiaste team bij Unique Safety Products!

Deel deze vacature:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland
Theodorstraße 105
40472 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 302 979 18
sales.de@usp-safety.com

Bekijk ook onze andere vacatures

Vacatures

Vacature: Inside Sales Hero

Ben jij klaar voor een rol waarin je niet alleen jouw commerciële en administratieve talent kunt laten zien, maar ook bijdraagt aan de veiligheid in diverse werkomgevingen wereldwijd? Dan ben jij de held die wij zoeken!

Lees verder
Vacatures

Open sollicitatie

Wij verwelkomen open sollicitaties van harte. Indien je overtuigd bent dat jouw unieke vaardigheden en enthousiasme een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan ons team, nodigen wij je graag uit om met ons in contact te treden. Samen kunnen we de mogelijkheden verkennen en werken aan een succesvolle toekomst.

Lees verder