Providing Safety
USP traint KLM en Sodexo onderhoudspersoneel

USP traint KLM en Sodexo onderhoudspersoneel

Door middel van het periodiek trainen van de technische medewerkers en door hen te voorzien van de benodigde Lockout-Tagout materialen, ondersteunt USP en Lockout-tagout-shop het onderhoudspersoneel van KLM en facilitair beheerder Sodexo met onder andere lockout kits en het opstellen van Lockout-Tagout procedures. Zij doen dit in samenwerking met Pilz Nederland.

Lockout-Tagout training en Lockout kits

Hulp bij het schrijven van procedures

Nieuws KLM Lockout-Tagout training

Ook bij onderhoudswerkzaamheden op locatie Schiphol-Oost wordt Lockout-Tagout toegepast om zo veilig mogelijk met vergrendelde energiebronnen de werkzaamheden te kunnen verrichten. Hierbij kan worden gedacht aan het onderhoud aan hangardeuren, klimaatinstallaties en bovenloopkranen.

Door gebruik te maken van klassikale trainingen, praktijkvoorbeelden en e-learning modules wordt het onderhoudspersoneel geleerd om geheel zelfstandig en op veilige wijze onderhoud uit te kunnen voeren.

Naast persoonlijke lockout kits speciaal afgestemd op de werkzaamheden, beschikken de medewerkers tevens over uitgifte-stations voor grotere LOTO klussen of ter ondersteuning van contractors. Deze uitgifte-stations zijn voorzien van group-lockout sloten, group-lockout boxen en blindflens-vergrendelingen om de block en bleed van leidingwerk te kunnen borgen.

De jarenlange expertise van USP in het implementeren van Lockout-Tagout procedures in uiteenlopende industrieën, tezamen met de ruime trainingservaring, heeft KLM en Sodexo ervan overtuigd dat USP de perfecte partner is om aan de gestelde kwaliteitseisen te kunnen voldoen.

Deel dit artikel:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Laatste Artikelen

USP Partner van het Engineering Safety Event 2023

USP is Partner van het Engineering Safety Event – Kom Ons Bezoeken! Op woensdag 29 november 2023, neemt Unique Safety…

Nieuwe definitielijst!

Verbreedt uw kennis, met onze definitielijst! Recentelijk hebben wij een nieuwe pagina aan onze website toegevoegd, een definitielijst! Op deze pagina…

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland

Speditionstraße 21
40221 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 88231735
sales.de@usp-safety.com

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Nieuwe definitielijst!

Verbreedt uw kennis, met onze definitielijst! Recentelijk hebben wij een nieuwe pagina aan onze website toegevoegd, een definitielijst! Op deze pagina vindt u alle steekwoorden die

Lees verder
veiligheidshelm verplicht icon
Machineveiligheid

Veiligheidspictogrammen op de werkvloer

Veiligheidspictogrammen op de werkvloer Veiligheidssymbolen moeten gebruikt worden om medewerkers te waarschuwen tegen restrisico’s. Volgens de machinerichtlijn gaat het hierbij om informatie en waarschuwing in

Lees verder