Providing Safety
USP in de Constructeur

Unique Safety Products in de Constructeur

Unique Safety Products staat in de nieuwste uitgave van het vakblad de Constructeur (november 2021). De Constructeur is hét vakblad voor werktuigbouwkundige constructeurs en ontwerpers. In dit artikel wordt onder andere het beveiligen van gevaarlijke zones door middel van Trapped Key Interlocks besproken.

USP in de Constructeur

Het beveiligen van gevaarlijke zones

constructeur cover

Wat is een Trapped Key Interlock systeem? Hoe verhoog je het veiligheidsniveau van een bestaande machine met een Trapped Key systeem? En wat is insluitingsgevaar en hoe kan je het voorkomen? Dit zijn enkele vragen waar in dit artikel dieper op wordt ingegaan. Ontdek ook meer omtrent de nieuwste ontwikkelingen in de machineveiligheid, zoals de RFID sleutel tags. En kom er achter welke verschillende industrieën wij allemaal bezoeken en adviseren. Wij komen namelijk niet enkel in de machine-industrie, maar ook in bijvoorbeeld dierentuinen en pretparken.

Bij veiligheidsschakelaars en mechanische interlocksystemen denk je al gauw aan beveiliging van de toegang tot gevaarlijke machines zoals persen, mengers en robots. Het toepassingsgebied reikt echter veel verder zoals de toegang tot onderhoud aan treinbaanvakken of aan achtbanen. En wat te denken van verblijven in de dierentuin? Rob Voordendag van Unique Safety Products houdt ervan om diverse probleemstellingen op veiligheidsgebied op te lossen.” (Vermeer, 2021)

Bent u geïnteresseerd in het artikel van USP in de Constructeur over het beveiligen van gevaarlijke zones? U kunt het artikel vinden op pagina 14 van de nieuwste uitgave van de Constructeur.

Deel dit artikel:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Laatste Artikelen

De muting functie van de laserscanner

De muting functie van de Datalogic Laserscanner In dit artikel zal uitgebreid worden ingegaan op de muting functie van de…

Troax Blueguard Hygiënische afscherming

BlueGuard, ontwikkeld door Troax, is een hoogwaardig machine-afschermingssysteem dat voldoet aan strenge hygiënische normen...

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland
Theodorstraße 105
40472 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 302 979 18
sales.de@usp-safety.com

Gerelateerde artikelen

Vacatures

Vacature: Inside Sales Hero

Ben jij klaar voor een rol waarin je niet alleen jouw commerciële en administratieve talent kunt laten zien, maar ook bijdraagt aan de veiligheid in diverse werkomgevingen wereldwijd? Dan ben jij de held die wij zoeken!

Lees verder