Providing Safety
USP ontvangt de Brady Silver Partner Award

Brady Silver Partner Award

Vrijdag 31 maart 2023 ontving Unique Safety Products de Silver Partner Award van Brady.

Silver Partner

Voor al uw Lockout-Tagout producten en labelprinters

Brady silver partner award
USP is de trotse partner en leverancier van Brady producten. Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen.

Brady’s oplossingen helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties te verhogen. Brady’s assortiment bestaat uit identificatielabels, veiligheids- en site-identificatie producten, printers, software en Lockout-Tagout producten.

Voor wie veiligheid tijdens onderhoudswerken een absolute prioriteit is en voor wie wil voldoen aan de Lockout-Tagout vereisten, vervaardigt Brady tegenwoordig een uitgebreid assortiment Lockout-Tagout producten.

Brady was in 1990 één van de eerste bedrijven die voldeed aan de nieuwe OSHA wetgeving van de Verenigde Staten. Sindsdien heeft Brady haar positie als toonaangevend leverancier van Lockout-Tagout oplossingen weten te behouden. Dankzij ervaring en kennis heeft Brady tegenwoordig ook de vraag naar geavanceerde veiligheidsoplossingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika kunnen beantwoorden.

Brady is met de tijd uitgegroeid tot wereldleverancier in veiligheidsoplossingen en biedt een compleet aanbod van kwalitatieve oplossingen voor identificatie en LOTO.

Op de Lockout-Tagout-shop vindt u ons uitgebreide Brady assortiment, met onder andere:

Bekijk ons aanbod Brady producten op de www.lockout-tagout-shop.com.

Voor meer informatie over Brady kunt u terecht op www.brady.com.

Officieel brady partner

Deel dit artikel:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Laatste Artikelen

De muting functie van de laserscanner

De muting functie van de Datalogic Laserscanner In dit artikel zal uitgebreid worden ingegaan op de muting functie van de…

Troax Blueguard Hygiënische afscherming

BlueGuard, ontwikkeld door Troax, is een hoogwaardig machine-afschermingssysteem dat voldoet aan strenge hygiënische normen...

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland
Theodorstraße 105
40472 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 302 979 18
sales.de@usp-safety.com

Gerelateerde artikelen