Providing Safety
Universele montageplaten voor amGard Pro deurschakelaars

Universele montageplaten voor amGard Pro deurschakelaars

Om de montage van uw veiligheidsdeurschakelaars op deuren en luiken te vereenvoudigen heeft Fortress Interlocks de Easy-Fit universele montageplaten ontwikkeld voor haar amGard Pro productgroep. 

Universele montage voor iedere configuratie

Behaal een Fmax van 10.000N

amGard Pro montageplaten

Modulaire samenstelling
Doordat de amGard Pro veiligheidsschakelaars modulair kunnen worden samengesteld heeft Fortress Interlocks een aantal verschillende montageplaten ontwikkeld waarmee iedere configuratie kan worden ondervangen. Deze montageplaten zorgen voor snelle en zeer stevige montage volgens de machinerichtlijn.

Eazi-Fit zorgt voor een eenvoudige uitlijning en een robuuste verbinding tussen uw amGard Pro deurbewaking en het montageoppervlakte van de machineafscherming. Dit zorgt ervoor dat de gespecificeerde trekkracht van 10KN kan worden behaald.

Compatibiliteit
De montageplaten zijn geschikt voor alle typen draai- en schuifdeuren. De montageplaten inclusief montagemateriaal zijn vervaardigd uit thermisch verzinkt staal. De montageplaten kunnen direct worden toegevoegd bij nieuwe bestellingen, maar het is ook mogelijk de benodigde montageplaten voor reeds geleverde configuraties na te bestellen.

Machinesafety-shop.com
Wij hebben een selectie veiligheidsschakelaars en machineafscherming beschikbaar op onze webshop www.machinesafety-shop.com.

Deel dit artikel:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Laatste Artikelen

All About Automation beurs in Friedrichshafen

Het is bijna zover! Op dinsdag 5 en woensdag 6 maart 2024 vindt de vakbeurs All about automation plaats in…

Gepersonaliseerde Veiligheidssleutels voor Trapped Key Interlocks

Interlockvergrendelingen worden vaak gebruikt in machines om een veilige werking te garanderen door...

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland
Theodorstraße 105
40472 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 302 979 18
sales.de@usp-safety.com

Gerelateerde artikelen

Applicatie geautomatiseerde magazijn
Machineveiligheid

Veilige toegang tot ASRS systemen

Automatic Storage and Retrieval Systems (ASRS) hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt in verschillende sectoren. Tijdens al deze ontwikkelingen blijft veiligheid voor werknemers nog altijd even belangrijk. Maar hoe krijg ik veilig toegang tot deze ASRS systemen?

Lees verder
Vacatures

Open sollicitatie

Wij verwelkomen open sollicitaties van harte. Indien je overtuigd bent dat jouw unieke vaardigheden en enthousiasme een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan ons team, nodigen wij je graag uit om met ons in contact te treden. Samen kunnen we de mogelijkheden verkennen en werken aan een succesvolle toekomst.

Lees verder