Providing Safety
Universele montageplaten voor amGard Pro deurschakelaars

Universele montageplaten voor amGard Pro deurschakelaars

Om de montage van uw veiligheidsdeurschakelaars op deuren en luiken te vereenvoudigen heeft Fortress Interlocks de Easy-Fit universele montageplaten ontwikkeld voor haar amGard Pro productgroep. 

Universele montage voor iedere configuratie

Behaal een Fmax van 10.000N

amGard Pro montageplaten

Modulaire samenstelling
Doordat de amGard Pro veiligheidsschakelaars modulair kunnen worden samengesteld heeft Fortress Interlocks een aantal verschillende montageplaten ontwikkeld waarmee iedere configuratie kan worden ondervangen. Deze montageplaten zorgen voor snelle en zeer stevige montage volgens de machinerichtlijn.

Eazi-Fit zorgt voor een eenvoudige uitlijning en een robuuste verbinding tussen uw amGard Pro deurbewaking en het montageoppervlakte van de machineafscherming. Dit zorgt ervoor dat de gespecificeerde trekkracht van 10KN kan worden behaald.

Compatibiliteit
De montageplaten zijn geschikt voor alle typen draai- en schuifdeuren. De montageplaten inclusief montagemateriaal zijn vervaardigd uit thermisch verzinkt staal. De montageplaten kunnen direct worden toegevoegd bij nieuwe bestellingen, maar het is ook mogelijk de benodigde montageplaten voor reeds geleverde configuraties na te bestellen.

Machinesafety-shop.com
Wij hebben een selectie veiligheidsschakelaars en machineafscherming beschikbaar op onze webshop www.machinesafety-shop.com.

Deel dit artikel:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Laatste Artikelen

Nieuwe definitielijst!

Verbreedt uw kennis, met onze definitielijst! Recentelijk hebben wij een nieuwe pagina aan onze website toegevoegd, een definitielijst! Op deze pagina…

S-haken, de oplossing voor kabels

S-haken, de oplossing voor kabels Bij bouw- en sloopwerk komen veel kabels kijken. Als deze allemaal los op de grond…

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland

Speditionstraße 21
40221 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 88231735
sales.de@usp-safety.com

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Nieuwe definitielijst!

Verbreedt uw kennis, met onze definitielijst! Recentelijk hebben wij een nieuwe pagina aan onze website toegevoegd, een definitielijst! Op deze pagina vindt u alle steekwoorden die

Lees verder
veiligheidshelm verplicht icon
Machineveiligheid

Veiligheidspictogrammen op de werkvloer

Veiligheidspictogrammen op de werkvloer Veiligheidssymbolen moeten gebruikt worden om medewerkers te waarschuwen tegen restrisico’s. Volgens de machinerichtlijn gaat het hierbij om informatie en waarschuwing in

Lees verder