Providing Safety
Troax Blueguard Hygiënische afscherming

Troax Blueguard: Een Innovatieve Machine Afschermmethode voor Hygiënische Omgevingen

Bescherming van Mensen, Eigendommen en Processen

Troax is een toonaangevend bedrijf op het gebied van machineafscherming, zet zich in voor het creëren van veiligere werkomgevingen in diverse industrieën wereldwijd. Met een rijke geschiedenis en een voortdurende drive voor innovatie, is Troax uitgegroeid tot een wereldleider in beschermende gaaspaneeloplossingen. Vanaf het bescheiden begin in een klein Zweeds dorp tot aan de wereldwijde erkenning, is de missie van Troax ongewijzigd gebleven: het beschermen van mensen, eigendommen en processen.

Troax Blueguard

Deuren, Palen en Wandpanelen voor Hygiënische omgevingen

Afscherming voor machines hygiënisch

Machineafscherming
In moderne geautomatiseerde industrieën is een hoog veiligheidsniveau essentieel. Om werknemers te beschermen tegen de gevaren van machines en om het productieproces te waarborgen, worden vaak gaaswandoplossingen gebruikt. Troax machinehekwerk wordt onder andere gebruikt in de auto-industrie, producenten van industriële installaties en veel andere industriële sectoren.

Blueguard: Innovatieve Machine-Afscherming voor Hygiënische Omgevingen
BlueGuard, ontwikkeld door Troax, is een hoogwaardig machine-afschermingssysteem dat voldoet aan strenge hygiënische normen, zoals vereist in de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie. Het systeem voldoet aan normen zoals EN 1672-2 en EN ISO 14159. Gemaakt van gepassiveerd AISI 304 L-roestvrij staal, biedt BlueGuard niet alleen veiligheid maar ook duurzaamheid. Het is bestand tegen agressieve omgevingen en kan herhaaldelijk worden gereinigd onder hoge druk. Met een geteste weerstand tegen een impact van 600 J biedt BlueGuard robuuste bescherming.

Het systeem is snel en efficiënt te installeren dankzij vooraf gemonteerde en gebruiksvriendelijke bevestigingsmaterialen en een universele staander voor rechte muren, hoeken en deuren. Dankzij het frameloze ontwerp kan BlueGuard flexibel worden aangepast aan specifieke behoeften op locatie. De panelen worden bevestigd aan een open en U-vormige staander met uiterst duurzame, verankerde bevestigingen van technopolymeer en roestvrij staal.

Hygiënische Deuren, Palen en Wandpanelen
Naast BlueGuard biedt Troax een uitgebreid assortiment hygiënische, roestvrijstalen deuren, waaronder enkel scharnierende deuren, dubbel scharnierende deuren en enkele schuifdeuren, om te voldoen aan verschillende behoeften. De paal van Troax heeft een open, U-vormig ontwerp om ophoping van stof en residuen te voorkomen, terwijl de panelen gemaakt zijn van gelaste draad van 4 mm, versterkt door overdwarse vouwen voor extra stevigheid.

Troax Blueguard is een innovatieve oplossing die voldoet aan de hoogste normen voor machine-afscherming in hygiënische omgevingen. Met zijn duurzaamheid, flexibiliteit en gebruiksgemak is BlueGuard de ideale keuze voor bedrijven die streven naar maximale veiligheid en efficiëntie in hun productieprocessen.

Troax Hygiënisch machinehekwerk

Machinehekwerk
Troax gaaswandsystemen zijn modulair en kunnen volledig aangepast worden aan uw eisen. Daarnaast is het ook mogelijk uw veiligheidshekwerk te laten monteren en te voorzien van de door u gewenste veiligheidscomponenten.

Deel dit artikel:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Laatste Artikelen

De muting functie van de laserscanner

De muting functie van de Datalogic Laserscanner In dit artikel zal uitgebreid worden ingegaan op de muting functie van de…

All About Automation beurs in Friedrichshafen

Het is bijna zover! Op dinsdag 5 en woensdag 6 maart 2024 vindt de vakbeurs All about automation plaats in…

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland
Theodorstraße 105
40472 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 302 979 18
sales.de@usp-safety.com

Gerelateerde artikelen

Vacatures

Vacature: Inside Sales Hero

Ben jij klaar voor een rol waarin je niet alleen jouw commerciële en administratieve talent kunt laten zien, maar ook bijdraagt aan de veiligheid in diverse werkomgevingen wereldwijd? Dan ben jij de held die wij zoeken!

Lees verder