Providing Safety
S-haken, de oplossing voor kabels

S-haken, de oplossing voor kabels

Bij bouw- en sloopwerk komen veel kabels kijken. Als deze allemaal los op de grond liggen kan dat zorgen voor vele risico’s. Om dit te voorkomen kunnen S-haken gebruikt worden. S-haken fungeren als een draagbalk voor kabels. De kabelhaken kunnen worden opgehangen aan een stang, hek, of ander oppervlak. Dan kunnen aan de andere kant kabels gelegd worden. Zo liggen ze niet meer los op de grond en zullen er minder ongelukken voorkomen op de werkvloer.

CableSafe Safety Hooks® 3

15.5% van de arbeidsongevallen wordt veroorzaakt door struikelen (CBS, 2020). Door gebruik te maken van S-haken zal de vloer opgeruimd zijn en overzichtelijk, zo wordt het risico van struikelen verminderd.

S-haken met:

  • De S van Sterk
    • De s-vormige haak is extreem sterk. De grootste Cablesafe kan 190 kg dragen. Kabelsafes zijn gemaakt van glasvezel versterkt polyester en gaan lang mee.
  • De S van Simpel
    • Een eenvoudige tool om de werkplek schoon te houden, is de Cablesafe. U kunt gemakkelijk leidingen, kabels en snoeren ophangen. De Cablesafe is verkrijgbaar in een breed scala aan maten en uitvoeringen. Er is ook een lichtgevende variant voor donkere werkomgevingen.
  • De S van Solide
    • De sterke materiaaleigenschappen van de Cablesafe zorgen voor veiligheid. De Cablesafe heeft een temperatuurbereik van 20 °C tot 200 °C en is elektrisch isolerend, waardoor hij ook in de elektrotechniek kan worden gebruikt.

Opties

S-haken zijn te verkrijgen in vele verschillende uitvoeringen. Zo zijn ze verkrijgbaar in het geel, blauw, rood, groen, wit, zwart, en ook met een Glow-in-the-dark coat. Zo kunnen zelfs op donkere werkplekken of tijdens een power black-out kabels veilig weggeborgen worden. Naast de verschillende kleuren zijn de kabelhaken ook verkrijgbaar in verschillende maten. Verschillende groottes kabelhaken kunnen ook verschillende gewichten dragen. Zo kan een s-haak van 6 inch zo’n 40 kilo dragen, en een s-haak van 15 inch tot 265 kilo dragen.

Deel dit artikel:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Laatste Artikelen

Nieuwe definitielijst!

Verbreedt uw kennis, met onze definitielijst! Recentelijk hebben wij een nieuwe pagina aan onze website toegevoegd, een definitielijst! Op deze pagina…

Fluidsentry, nieuw bij USP!

Nieuw bij USP: Fluidsentry Ongeveer een maand kunt u nu de Fluidsentry lijn vanFortress bij ons bestellen. De Fluidsentry lijn…

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland

Speditionstraße 21
40221 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 88231735
sales.de@usp-safety.com

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Nieuwe definitielijst!

Verbreedt uw kennis, met onze definitielijst! Recentelijk hebben wij een nieuwe pagina aan onze website toegevoegd, een definitielijst! Op deze pagina vindt u alle steekwoorden die

Lees verder
veiligheidshelm verplicht icon
Machineveiligheid

Veiligheidspictogrammen op de werkvloer

Veiligheidspictogrammen op de werkvloer Veiligheidssymbolen moeten gebruikt worden om medewerkers te waarschuwen tegen restrisico’s. Volgens de machinerichtlijn gaat het hierbij om informatie en waarschuwing in

Lees verder