Providing Safety

ABUS is opgericht in 1924 en draagt wereldwijd bij aan een beter gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten hecht ABUS bij haar producten veel waarde aan betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening.

Om recht te doen aan de toenemende behoeften van privé- en zakelijke gebruikers biedt ABUS een breed assortiment innovatieve beveiligings- en veiligheidsoplossingen op de gebieden Veiligheid thuis, Veiligheid onderweg, Objectbeveiliging en Machineveiligheid.

Met het professionele Lockout-Tagout programma heeft ABUS haar ervaringen in slottechnologie gebruikt om een totaaloplossing te ontwikkelen. Het ABUS systeem beschermt niet alleen uw medewerkers, maar helpt u ook bij inrichten van procedures en workflows binnen uw organisatie.

Tot de ABUS-groep behoren de ondernemingen ABUS August Bremicker Söhne KG, ABUS Security-Center GmbH & Co. KG en ABUS Pfaffenhain GmbH, met wereldwijd ongeveer 3500 medewerkers.

www.abus.com | www.lockout-tagout-shop.com

Abus producten

Het lockout-tagout assortiment van Abus bestaat onder andere uit veiligheidshangsloten, slotvermeerderaars, tags en labels, vergrendelingen en lockout stations

Veiligheidshangsloten

Veiligheidshangsloten voor Lockout-Tagout-Tryout

Groepsvergrendelings-kast

Groepsvergendeling voor group-lockout

Tags en labels

Voor het markeren van isolatiepunten en werkzaamheden

Lockout kits

Samengestelde Lockout Tagout sets

Hangslot vermeerderaars

Multi-lockouts voor meer sloten op een isolatiepunt

Vergrendelingen

Lockouts vergrendelen energiebronnen

Lockout station

Bewaar LOTO materialen overzichtelijk