Providing Safety
Inxpect product overzicht

Overzicht van de laatste nieuwe Inxpect radar sensoren en controllers.

Lees hier meer informatie over de nieuwe radar scanners van Inxpect

Inxpect Sensoren

De S101A

Inxpect biedt verschillende radarsensoren en controllers aan om de veiligheid te waarborgen in verschillende industriële omgevingen. De S101A was de eerste veiligheidsradarsensor. Deze slimme radar zendt 24 GHz-radiofrequenties uit en analyseert de signalen die worden gereflecteerd door zowel statische als bewegende objecten binnen het bedrijfsbereik. De S101A-sensor heeft twee configureerbare gezichtsvelden, ook wel Field of View (FOV): een smal gezichtsveld en een breed gezichtsveld.

De S201A

De S201A-sensor is een andere slimme FMCW-radar-sensor die wordt aangeboden door Inxpect en opereert in de millimetergolf V-band (60 GHz). Het analyseert de geretourneerde signalen die worden gereflecteerd door zowel statische als bewegende objecten binnen het bedrijfsbereik en heeft een dynamisch selecteerbaar horizontaal gezichtsveld (FOV) en maximaal vier veiligheidsgebieden. De S201A-sensor wordt ook geleverd met een nieuwe optie om statische objecten in het gebied te detecteren waar de restart-preventiefunctie is geactiveerd.

De S201A-MLR

Naast de S201A biedt Inxpect ook de S201A-MLR aan, die hogere snelheden en een groter bereik ondersteunt dan het basismodel S201A. De S201A-MLR-sensor heeft vier onafhankelijke detectievelden met vrij instelbare hoeken en een maximale totale afstand van 9 m. De sensor kan de toegang van één of meer objecten met specifieke RCS-waarden detecteren, waardoor het ideaal is voor sectoren zoals, spoorwegen, mijnbouw en landbouw.

S201A-W en S201A-WL

De S201A-W en S201A-WL zijn twee van Inxpects nieuwste radar sensoren, beide hebben geavanceerde gezichtsveldfuncties. Gebruikers kunnen kiezen uit symmetrische, asymmetrische of corridor-gezichtsveldopties (FOV). Het S201A-WL-model ondersteunt naast de geavanceerde gezichtsveldfuncties ook hogere snelheden en langere bereiken (9 meter) dan het basismodel S201A-W (5 meter).

Net als de andere sensoren voeren de S201A-W en S201A-WL bewegings- en scenario-analyse uit en communiceren ze met de controle-eenheid van bewerkte bewegingsgegevens en diagnostische informatie.

Ze worden geleverd met de nieuwe optie om statische objecten in het gebied te detecteren waar de restart-preventiefunctie is geactiveerd.

Verschillende gezichtsveld (FOV) opties

Symmetrisch FOV

Asymmetrisch FOV

Corridor FOV

S203A-W en S203A-WL

De S203A-W en S203A-WL zijn twee nieuwe veiligheidsradarscanners die naast het geavanceerde gezichtsveld ook een verticaal gezichtsveld (FOV) van 12° hebben. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor Autonome Geleide Voertuigen (AGV’s). Beide hebben een nieuwe statische objectdetectiefunctie die voorkomt dat machines opnieuw worden gestart in aanwezigheid van obstakels.

De S203A-WL ondersteunt, naast het 12° verticale gezichtsveld, hogere snelheden en een groter bereik (9 meter), waardoor het ideaal is voor sectoren zoals spoorwegen, mijnbouw en landbouw. De sensor heeft ook een aangepaste doeldetectiefunctie die objecten met specifieke RCS-waarden kan detecteren.

Inxpect Controllers

C201A-PNS en C201B-P

De C201A-PNS en C201B-P controllers zijn de meest geavanceerde controllers in het assortiment, met een breed scala aan communicatie-opties en ondersteuning voor het PROFIsafe-fieldbus protocol. De controllers worden geleverd met beveiligde Ethernet-connectiviteit voor configuratie en beheer op afstand, en lokale configuratie-opties zijn ook beschikbaar via USB. De controllers hebben ook twee dual-channel digitale ingangen en vier uitgangssignalen die kunnen worden geconfigureerd als veiligheids- of hulpuitgangen. De dynamische instelling van detectievelden maakt het mogelijk om tot 32 configuraties in realtime om te schakelen.

C201A-F en C201B-F

De C201A-F en C201B-F controllers zijn vergelijkbaar met de C201A-PNS en C201B-P, maar ze ondersteunen het Safety over EtherCAT® (FSoE) fieldbus protocol. De controllers hebben tevens beveiligde Ethernet-connectiviteit voor configuratie en beheer op afstand, lokale configuratie via USB, twee dual-channel digitale ingangen en vier uitgangssignalen die kunnen worden geconfigureerd als veiligheids- of hulpuitgangen. De dynamische instelling van detectievelden maakt het mogelijk om tot 32 configuraties in realtime om te schakelen.

C202A en C202B

De C202A en C202B controllers bieden zowel USB- als Ethernet-communicatie-interfaces en bieden lokale en externe configuratie-opties. De Inxpect Safety Application maakt de configuratie van gevoeligheidsniveaus, veiligheidsfuncties, grootte van detectievelden en de functionaliteit van de I/O-poorten van de besturingseenheid mogelijk. De controllers hebben twee dual-channel digitale ingangen en vier uitgangssignalen schakelapparaten die kunnen worden geconfigureerd als veiligheids- of hulpuitgangen. De dynamische instelling van detectievelden maakt het mogelijk om tot 8 configuraties in realtime om te schakelen.

C203A en C203B

Tot slot bieden de C203A en C203B controllers basis maar robuuste besturingsfunctionaliteit voor elke Inxpect veiligheidsradarsensor. De controllers worden geleverd met USB-connectiviteit voor lokale configuratie, en de Inxpect Safety Application maakt de configuratie van gevoeligheidsniveaus, veiligheidsfuncties, grootte van detectievelden en de functionaliteit van de I/O-poorten van de besturingseenheid mogelijk. De controllers hebben twee dual-channel digitale ingangen en vier uitgangssignalen schakelapparaten die kunnen worden geconfigureerd als veiligheids- of hulpuitgangen. De dynamische instelling van detectievelden maakt het mogelijk om tot 8 configuraties in realtime om te schakelen.

Deel dit artikel:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Laatste Artikelen

5 stappen naar uw eigen geconfigureerde veiligheidsschakelaar​

Het kan gebeuren dat u een specifieke veiligheidsschakelaar zoekt die volledig aan uw wensen voldoet, maar niet in onze webshop…

De muting functie van de laserscanner

De muting functie van de Datalogic Laserscanner In dit artikel zal uitgebreid worden ingegaan op de muting functie van de…

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland
Theodorstraße 105
40472 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 302 979 18
sales.de@usp-safety.com

Gerelateerde artikelen