Providing Safety
Integreer een high coded schakelaar in uw tGard oplossing

Integreer een high coded schakelaar in uw tGard oplossing

Integreer een high coded contactloze RFID veiligheidsschakelaar in uw configuratie om direct Cat. 4 / PLe te behalen. Daarnaast kan deze veiligheidssensor ook stand alone gebruikt worden met en zonder controls.

tGard veiligheidsschakelaars

Categorie 4 & PLe

fortress tGard high coded

Fortress Safety biedt vanaf nu de mogelijkheid om een hoog gecodeerde contactloze veiligheidssensor toe te voegen aan uw tGard configuratie van modulaire veiligheidsschakelaars.

tGard biedt de mogelijkheid uw veiligheidsoplossing zelf te configureren in één aluminium behuizing. Kies uit meer dan 50 verschillende modules waaronder drukknoppen, noodstoppen, veiligheidssleutels, noodontgrendeling en verschillende deursluitingen.

Door een hoog gecodeerde sensor (volgens EN 14119) toe te voegen is het nu mogelijk om een tGard configuratie geschikt te maken voor PLe, (EN/ISO 13849-1) Cat. 4 toepassingen. De sensor zorgt voor mechanische redundantie waarbij het falen van de tong/actuator niet zal zorgen voor het verlies van de veiligheidsfunctie.

De modulaire opbouw van tGard maakt het ook mogelijk om een stand alone veiligheidsschakelaar te configureren met en zonder toegangsaanvraag, reset en noodstop.

 

Deel dit artikel:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Laatste Artikelen

De muting functie van de laserscanner

De muting functie van de Datalogic Laserscanner In dit artikel zal uitgebreid worden ingegaan op de muting functie van de…

Troax Blueguard Hygiënische afscherming

BlueGuard, ontwikkeld door Troax, is een hoogwaardig machine-afschermingssysteem dat voldoet aan strenge hygiënische normen...

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland
Theodorstraße 105
40472 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 302 979 18
sales.de@usp-safety.com

Gerelateerde artikelen