Providing Safety
Integreer een high coded schakelaar in uw tGard oplossing

Integreer een high coded schakelaar in uw tGard oplossing

Integreer een high coded contactloze RFID veiligheidsschakelaar in uw configuratie om direct Cat. 4 / PLe te behalen. Daarnaast kan deze veiligheidssensor ook stand alone gebruikt worden met en zonder controls.

tGard veiligheidsschakelaars

Categorie 4 & PLe

fortress tGard high coded

Fortress Safety biedt vanaf nu de mogelijkheid om een hoog gecodeerde contactloze veiligheidssensor toe te voegen aan uw tGard configuratie van modulaire veiligheidsschakelaars.

tGard biedt de mogelijkheid uw veiligheidsoplossing zelf te configureren in één aluminium behuizing. Kies uit meer dan 50 verschillende modules waaronder drukknoppen, noodstoppen, veiligheidssleutels, noodontgrendeling en verschillende deursluitingen.

Door een hoog gecodeerde sensor (volgens EN 14119) toe te voegen is het nu mogelijk om een tGard configuratie geschikt te maken voor PLe, (EN/ISO 13849-1) Cat. 4 toepassingen. De sensor zorgt voor mechanische redundantie waarbij het falen van de tong/actuator niet zal zorgen voor het verlies van de veiligheidsfunctie.

De modulaire opbouw van tGard maakt het ook mogelijk om een stand alone veiligheidsschakelaar te configureren met en zonder toegangsaanvraag, reset en noodstop.

 

Deel dit artikel:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Laatste Artikelen

S-haken, de oplossing voor kabels

S-haken, de oplossing voor kabels Bij bouw- en sloopwerk komen veel kabels kijken. Als deze allemaal los op de grond…

Fluidsentry, nieuw bij USP!

Nieuw bij USP: Fluidsentry Ongeveer een maand kunt u nu de Fluidsentry lijn vanFortress bij ons bestellen. De Fluidsentry lijn…

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland

Speditionstraße 21
40221 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 88231735
sales.de@usp-safety.com

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Nieuwe definitielijst!

Verbreedt uw kennis, met onze definitielijst! Recentelijk hebben wij een nieuwe pagina aan onze website toegevoegd, een definitielijst! Op deze pagina vindt u alle steekwoorden die

Lees verder
veiligheidshelm verplicht icon
Machineveiligheid

Veiligheidspictogrammen op de werkvloer

Veiligheidspictogrammen op de werkvloer Veiligheidssymbolen moeten gebruikt worden om medewerkers te waarschuwen tegen restrisico’s. Volgens de machinerichtlijn gaat het hierbij om informatie en waarschuwing in

Lees verder