Providing Safety
Grip Tight vergrendelingen voor stroom onderbrekers

Grip Tight vergrendeling voor stroomonderbrekers

Master Lock heeft onlangs drie nieuwe stroomonderbrekers op de markt gebracht, de Grip Tight ™ serie. Deze nieuwe Grip Tight vergrendelingen zijn betrouwbaar, efficiënt en bieden een groot gebruiksgemak. De lichtgewicht ontwerpen, zijn gemaakt uit duurzaam en robuust materiaal en zijn vervaardigd uit één stuk en er is geen gereedschap nodig voor de installatie.

Universele vergrendeling voor stroomonderbrekers

Lock-out eenvoudig te plaatsen zonder gereedschap

Nieuws Master Lock Grip Tight lockout

De drie vergrendelingen hebben een vergelijkbaar design om te zorgen voor optimale consistentie, maar zijn ieder ontwikkelt voor het vergrendelen van een eigen groep stroomonderbrekers.

De S3821 is voor alle miniatuur stroomonderbrekers (120/240V). De compacte grootte zorgt ervoor dat ook de aangrenzende stroomonderbrekers afgesloten kunnen worden. Deze vergrendeling is simpel vast te maken door middel van een buikschroef, daarom is er geen schroevendraaier nodig.

De S3822 is voor gesloten vermogensautomaten (480/600 V). Deze vergrendeling past in stroomonderbrekers met een gegoten behuizing, en is compatibel met een grote verscheidenheid aan vormen en afmetingen van stroomonderbrekers. Hij is eenvoudig vast te draaien door een grote kartelschroef met gleuf en er is geen gereedschap vereist voor de installatie.

De S3823 is een vergrendeling voor stroomonderbrekers met grote handvatten (480/600 V). Deze vergrendeling is compatibel met een extra grote verscheidenheid aan vormen en afmetingen van stroomonderbrekers. En er is geen extra gereedschap nodig voor de installatie.

Lockout-tagout-shop.com
Bekijk de nieuwe Grip Tight vergrendelingen nu op onze Lockout-Tagout webshop www.lockout-tagout-shop.com.

Deel dit artikel:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Laatste Artikelen

Brilberenverblijf DierenPark Amersfoort

Om de veiligheid te kunnen waarborgen en om ontsnappingen te voorkomen, heeft DierenPark Amersfoort er voor gekozen om samen te…

Integreer een high coded schakelaar in uw tGard oplossing

Integreer een high coded contactloze RFID veiligheidssensor in uw...

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland

Speditionstraße 21
40221 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 88231735
sales.de@usp-safety.com

Gerelateerde artikelen