Providing Safety
Grip Tight vergrendelingen voor stroom onderbrekers

Grip Tight vergrendeling voor stroomonderbrekers

Master Lock heeft onlangs drie nieuwe stroomonderbrekers op de markt gebracht, de Grip Tight ™ serie. Deze nieuwe Grip Tight vergrendelingen zijn betrouwbaar, efficiënt en bieden een groot gebruiksgemak. De lichtgewicht ontwerpen, zijn gemaakt uit duurzaam en robuust materiaal en zijn vervaardigd uit één stuk en er is geen gereedschap nodig voor de installatie.

Universele vergrendeling voor stroomonderbrekers

Lock-out eenvoudig te plaatsen zonder gereedschap

Nieuws Master Lock Grip Tight lockout

De drie vergrendelingen hebben een vergelijkbaar design om te zorgen voor optimale consistentie, maar zijn ieder ontwikkelt voor het vergrendelen van een eigen groep stroomonderbrekers.

De S3821 is voor alle miniatuur stroomonderbrekers (120/240V). De compacte grootte zorgt ervoor dat ook de aangrenzende stroomonderbrekers afgesloten kunnen worden. Deze vergrendeling is simpel vast te maken door middel van een buikschroef, daarom is er geen schroevendraaier nodig.

De S3822 is voor gesloten vermogensautomaten (480/600 V). Deze vergrendeling past in stroomonderbrekers met een gegoten behuizing, en is compatibel met een grote verscheidenheid aan vormen en afmetingen van stroomonderbrekers. Hij is eenvoudig vast te draaien door een grote kartelschroef met gleuf en er is geen gereedschap vereist voor de installatie.

De S3823 is een vergrendeling voor stroomonderbrekers met grote handvatten (480/600 V). Deze vergrendeling is compatibel met een extra grote verscheidenheid aan vormen en afmetingen van stroomonderbrekers. En er is geen extra gereedschap nodig voor de installatie.

Lockout-tagout-shop.com
Bekijk de nieuwe Grip Tight vergrendelingen nu op onze Lockout-Tagout webshop www.lockout-tagout-shop.com.

Deel dit artikel:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Laatste Artikelen

All About Automation beurs in Friedrichshafen

Het is bijna zover! Op dinsdag 5 en woensdag 6 maart 2024 vindt de vakbeurs All about automation plaats in…

Gepersonaliseerde Veiligheidssleutels voor Trapped Key Interlocks

Interlockvergrendelingen worden vaak gebruikt in machines om een veilige werking te garanderen door...

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland
Theodorstraße 105
40472 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 302 979 18
sales.de@usp-safety.com

Gerelateerde artikelen

Applicatie geautomatiseerde magazijn
Machineveiligheid

Veilige toegang tot ASRS systemen

Automatic Storage and Retrieval Systems (ASRS) hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt in verschillende sectoren. Tijdens al deze ontwikkelingen blijft veiligheid voor werknemers nog altijd even belangrijk. Maar hoe krijg ik veilig toegang tot deze ASRS systemen?

Lees verder
Vacatures

Open sollicitatie

Wij verwelkomen open sollicitaties van harte. Indien je overtuigd bent dat jouw unieke vaardigheden en enthousiasme een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan ons team, nodigen wij je graag uit om met ons in contact te treden. Samen kunnen we de mogelijkheden verkennen en werken aan een succesvolle toekomst.

Lees verder