Providing Safety
Effectieve Industriële Toegangscontrole met FRANK

Effectieve Industriële Toegangscontrole met FRANK van Fortress Interlocks

Ongeautoriseerde toegang tot productieomgevingen kan leiden tot onnodige machine stilstand. Met de effectieve industriële toegangscontrole FRANK kunnen alleen vooraf geautoriseerde medewerkers toegang krijgen tot de installatie, waarbij reeds bestaande ID cards gewoon gebruikt kunnen worden.

Toegangscontrole met uw eigen badge systeem

Bepaal toegang per medewerker

nieuws frank toegangscontrole

Volledig inzicht in productiviteit
Zonder registratie van gebeurtenissen, is het vaak niet mogelijk om de oorzaak van machine stilstand te achterhalen en hier actie op te ondernemen. Hierdoor kan het lastig zijn om te achterhalen wie in de beveiligde zone is geweest en hoe lang het heeft geduurd om het probleem te verhelpen.

De FRANK software registreert de toegang en toegangstijden, wat zorgt voor een betere productiviteitsanalyse. Dit geeft tevens een beter inzicht wanneer preventief onderhoud het beste uitgevoerd kan worden. FRANK kan daarnaast ook gebruikt worden voor het monitoren van inspecties en het nemen van monsters.

Eenvoudige Integratie
Toegangscontrolesystemen kunnen complex te integreren zijn in bestaande industriële netwerken en deurschakelaars. Externe kaartlezers zijn vaak niet robuust genoeg voor industriële applicaties. Daarnaast zijn altijd extra bekabeling, netwerk interfaces en herprogrammering van de PLC’s benodigd.

FRANK is volledig geïntegreerd in onze bestaande amGard Pro productgroep van robuuste veiligheidsschakelaars. Dit voorkomt extra bekabeling, interfaces met IT netwerken en herprogrammering van de PLC’s. Met slechts één eenvoudige industriële controller beheert FRANK toegang en levert hiervoor enkel simpele inputs voor de bestaande PLC, net zoals een drukknop.

Systeemoverzicht
De FRANK RFID module kan geplaatst worden in iedere beschikbare drukknoppositie van onze amGard Pro veiligheidsschakelaars. De gebruiker kan zelf het type ID card selecteren (bijv. 125 Hz) en de outputs gebruiken om toegang te kunnen verlenen.

nieuws frank toegangscontrole

Naast het beheren van in- en uitlopen van productieomgevingen, kunnen FRANK RFID modules ook ingezet worden voor het bewaken van andere handelingen in het proces. Bijvoorbeeld voor het gebruik van een HMI. FRANK werkt los van de veiligheidsingangen van de veiligheidsschakelaar, door enkel gebruik te maken van non-safety contacten.

FRANK kan ook gebruikt worden i.c.m. met Fortress veiligheidssleutels en andere Lockout-Tagout oplossingen.

Deel dit artikel:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Laatste Artikelen

De muting functie van de laserscanner

De muting functie van de Datalogic Laserscanner In dit artikel zal uitgebreid worden ingegaan op de muting functie van de…

Troax Blueguard Hygiënische afscherming

BlueGuard, ontwikkeld door Troax, is een hoogwaardig machine-afschermingssysteem dat voldoet aan strenge hygiënische normen...

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland
Theodorstraße 105
40472 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 302 979 18
sales.de@usp-safety.com

Gerelateerde artikelen