Providing Safety
Brady printer overzicht

Brady etiketten printers: een overzicht

Brady Corporation verkoopt draagbare en benchtop printers voor het identificeren van datacom, draad- en kabelmarkering, laboratoria, gevaarlijke stoffen, leidingmerkers, type- & naamplaatjes, veiligheidspictogrammen & -labels, lean 5S, en inspectie & reparatie. Brady maakt printen eenvoudiger en efficiënter voor al uw identificatienoden. We zullen 8 van Brady’s printers bespreken.

Drie nieuwste toevoegingen

Met de drie nieuwe versies kunt u uw etiketten nog sneller afdrukken. Draagbare printers zijn niet alleen sneller, maar ook gemakkelijker te gebruiken. Met een lichtgewicht lithium-ion batterij kunt u uw Brady-etikettenprinter gemakkelijker naar de gewenste locatie vervoeren. U bent van alle gemakken voorzien, waaronder een vernieuwd LCD-touchscreen. De labelprinters gebruiken thermische overdracht om te printen en kunnen tot 4500 labels printen op een enkele lading. 

De M610, M611 en M710 werden door Brady ontworpen om labels te printen voor draden en kabels, datacom, ruwe omgevingen, componenten en apparatuur, en veiligheid en faciliteit.

Brady labelprinters

De M710

Als eerste de draagbare M710 printer, dit is Brady’s snelste en meest geavanceerde printer ooit. Met een printsnelheid van 76,2 mm per seconde en de printer snijdt labels automatisch. Eén printer voor talloze toepassingen en duurzame materialen. Print 4500 labels op 1 batterij, print waar en wanneer u wilt. De M710 is de vernieuwde versie van de BMP71, een grotere batterijcapaciteit, 6 nieuwe printmaterialen, een nieuwe Lithium-Ion batterij en een nieuw touchscreen.

M710 brady printer aan het werk
Brady printer m610 in use

De M610

De tweede nieuwe draagbare printer van Brady, de M610 labelprinter is schokbestendig op militair niveau, werkingstemperaturen onder het vriespunt, en de meest uitgebreide opties voor gegevensinvoer. De M610 is te gebruiken bij temperaturen van -18°C tot 46°C. De M610 is de vernieuwde versie van de BMP61 labelprinter, een hogere printsnelheid van 50,8 mm per seconde, nieuwe Lithium-Ion batterij en verhoogde duurzaamheid. Kies uit meer dan 50 materialen en meer dan 900 labels. Te gebruiken in combinatie met de mobiele app en desktopsoftware.

De M611

De derde en laatste nieuwe draagbare printer kan 1000 labels opslaan, heeft wifi en bluetooth connectie mogelijkheden, de M611. Creëer, bekijk en print labels vanaf uw smartphone, tablet, of computer via de ‘Expreslabels’ app. Deel labelbestanden via Bluetooth of Wifi zodat u overal kan printen. Tot wel 5 gebruikers via Bluetooth.

M211_app_111621-JS107

De M211

Bent u opzoek naar een compacte labelprinter? Dan bent u bij de M211 aan het goede adres! De M211 biedt vele mogelijkheden vanaf uw telefoon, gebruik de ‘Expreslabels’ app om labels te maken en printen. U kunt op 1 batterij lading wel 300 labels afdrukken. De M211 labelprinter is makkelijk mee te nemen, 0.5 kg, 137,16 mm bij 101,6 mm (b x h). Bestand tegen een val van 1,8 meter, belasting van 110 kg en schokken volgens militaire specificaties is de M211 ideaal voor op de werkvloer.

De BBP85

BBP85 is een Brady benchtop printer waarmee u labels en pictogrammen kunt maken tot 254,00 mm breed in meerdere kleuren. Labelontwerp wordt makkelijk gemaakt dankzij het touchscreen en het ingebouwde toetsenbord. En inclusief de Brady Workstation Basisontwerp Suite kunt u nog eenvoudiger uw eigen labels maken. Te gebruiken bij temperaturen tussen 10°C en 40° C. Print op diverse materialen, zo kunt u labels en iconen maken voor verschillende doeleinden.

BBP85 GHS etiketten

De BBP™37

Met het ingebouwde X/Y-snijmes maakt u elk gewenste vorm voor uw label, met de BBP™37. Met mogelijkheden tot meerkleurig printen, zo maakt deze printer zich ideaal voor het ontwerpen van veiligheidsafbeeldingen, lockout-tags, waarschuwing labels, en veel meer. Met een combinatie van het toetsenbord, touchscreen, en de gratis Brady Basisontwerp Suite maakt u moeiteloos al uw gewenste designs.

De BradyPrinter S3100

Het broertje of zusje van de BBP85 is de Brady S3100 printer, de gebruiksvriendelijke Brady S3100 label en pictogrammen printer is ontworpen om te kunnen voldoen aan vele identificatiebehoeften in uw bedrijf, zo kunt u tijd besparen door niet steeds opnieuw aan het werk te hoeven gaan. Ook bij de S3100 kunt u gemakkelijk labels ontwerpen door middel van het touchscreen en het ingebouwde toetsenbord. Daarnaast ontvangt u ook bij de S3100 gratis de Brady Workstation Basisontwerp Suite.

De BradyJet J2000

Met 4800 dpi is de J2000 één van Brady’s hoogste resolutie labelprinters. Gebruik de J2000 in combinatie met uw PC en de Brady Workstation software. Met een automatisch snijmes ingebouwd kunt u keer op keer dezelfde labels maken. Ook bij de J2000 krijgt u gratis de Brady Basisontwerp Suite aangeboden. Met de geavanceerde full-colour inkttechnologie kunt u gemakkelijk van blanco materialen GHS/CLP-labels maken.

Brady Zomeractie

Het wordt steeds zonniger en dat betekent dat de zomeronderhoud steeds dichterbij komt. Om het proces makkelijker te laten vergaan is het handig om al uw tools en machines geïdentificeerd te hebben. Dit is een eitje met de etikettenprinters van Brady. Brady heeft tot 31 juli een actie bij de aanschaf van de BradyPrinter S3100, BBP37 of de BBP85. Bij aanschaf van 1 van deze 3 etikettenprinters krijgt u nu gratis labelmaterialen meegestuurd. Zo kan u optimaal voorbereiden op uw zomeronderhoud! 

Let op deze actie is alleen te verkrijgen via factuur aanvraag, stuur een email naar: sales@usp-safety.com

Deel dit artikel:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Laatste Artikelen

Proton RFID Veiligheidsshakelaar

Beveilig uw machines zelfs terwijl ze uit staan. Met de Proton RFID schakelaar van Mechan Controls is iedereen beschermd zelfs…

Schaduwborden

Verbeterde veiligheid en efficiëntie met Lockout-Tagout Schaduwborden Een belangrijk aspect van een effectieve LOTO-implementatie is het organiseren en opbergen van…

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland

Speditionstraße 21
40221 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 88231735
sales.de@usp-safety.com

Gerelateerde artikelen

Productnieuws

Schaduwborden

Verbeterde veiligheid en efficiëntie met Lockout-Tagout Schaduwborden Een belangrijk aspect van een effectieve LOTO-implementatie is het organiseren en opbergen van het benodigde Lockout-Tagout materiaal. Hier

Lees verder
Brady M610, M611, M710
Nieuws

Brady printer overzicht

Brady etiketten printers: een overzicht Brady Corporation verkoopt draagbare en benchtop printers voor het identificeren van datacom, draad- en kabelmarkering, laboratoria, gevaarlijke stoffen, leidingmerkers, type-

Lees verder