Providing Safety
5 stappen naar uw eigen geconfigureerde veiligheidsschakelaar​

Stappenplan voor het configureren van uw eigen veiligheidsschakelaar

Bij Unique Safety Products hebben we een ruim assortiment Fortress veiligheidsschakelaars. U vindt bij ons een uitgebreide selectie van veiligheidsschakelaars in verschillende varianten en formaten, afkomstig uit diverse productlijnen zoals mGard, tGard en amGardpro.

Bij het kiezen van de juiste veiligheidsschakelaar is het essentieel dat het product perfect aansluit op uw situatie. Het kan gebeuren dat u een specifieke veiligheidsschakelaar zoekt die volledig aan uw wensen voldoet, maar niet in onze webshop terug te vinden is. In dat geval heeft u de mogelijkheid om uw veiligheidsschakelaar zelf te configureren. Dit is mogelijk dankzij de Configurators van Fortress, die voor verschillende productlijnen een gebruiksvriendelijke configuratietool hebben ontwikkeld.

Ontdek in dit artikel hoe u in vijf eenvoudige stappen uw eigen veiligheidsschakelaars kunt configureren:

Stap 1:
Bezoek de website en kies uw veiligheidsschakelaar

Ga naar de startpagina van Unique Safety Products en kies bij ‘Producten’ voor ‘Veiligheidsschakelaars’. Vervolgens maakt u de keuze welke veiligheidsschakelaar u nodig heeft. Voor de tGard, amGard Pro, amGard Network, Atom of Louis is de Fortress configuratieoptie beschikbaar.

Zou u graag de amGard S40 of Alfred EX opnieuw configureren? Dat kan ook! Helaas is er geen Fortress configurator voor maar als u contact met ons opneemt stellen we gemakkelijk samen u gewenste veiligheidsschakelaar van Fortress samen.

Stap 2:
Navigeer naar de Configurator

U komt aan op de productpagina van het gekozen item, waar u gedetailleerde informatie over het product kunt terug vinden. Rechts bovenin bij deze pagina vindt u de blauwe knop met de tekst: “Configurator”, klik hierop.

Stap 3:
Configureer uw veiligheidsschakelaar

U belandt nu op de configuratiepagina van Fortress, waar u alle vragen naar uw eigen wensen kunt invullen. Als u hulp nodig heeft of als er onduidelijkheden zijn, kunt u via de ‘Help’-knoppen meer uitleg krijgen tijdens de configuratie.

Als u er niet helemaal uitkomt of als u graag hulp wilt bij het invullen van de configuratie, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts. Zij helpen u hiermee graag verder.

Klik hier om direct contact op te nemen!

Stap 4:
Voltooi uw configuratie

Wanneer u klaar bent met het invullen van de vragen en op ‘volgende’ klikt, ziet u bovenaan onder andere een itemnummer en een Fortress itemnummer verschijnen. Dit is de code van uw eigen geconfigureerde product, u hoeft hier op dit moment verder niets mee te doen. Als u verder naar beneden scrolt op dezelfde pagina, ziet u de optie om uw e-mailadres op te geven. Zodra u dit doet, wordt alle informatie van uw eigen geconfigureerde product naar uw e-mailadres verzonden, en bent u één stap verwijderd van het einde van het proces!

Stap 5:
Vraag offerte aan of plaats bestelling

Als laatste stap is het van belang dat wij inzicht krijgen in uw geconfigureerde veiligheidsschakelaar om u vervolgens zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn met uw offerte of bestelling. U kunt de ontvangen gegevens in uw mailbox eenvoudig doorsturen naar sales@usp-safety.com. We helpen u dan graag verder.

Gaat u voorkeur uit naar telefonisch contact zodat onze experts u kunnen adviseren en begeleiden, kunt u via hier gemakkelijk contact opnemen.

We hopen dat dit stappenplan nuttig voor u is en alles duidelijk maakt! Als u vragen heeft over de configuratie, veiligheidsschakelaars, of iets anders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Deel dit artikel:

LinkedIn
Twitter
Facebook

Laatste Artikelen

De muting functie van de laserscanner

De muting functie van de Datalogic Laserscanner In dit artikel zal uitgebreid worden ingegaan op de muting functie van de…

Troax Blueguard Hygiënische afscherming

BlueGuard, ontwikkeld door Troax, is een hoogwaardig machine-afschermingssysteem dat voldoet aan strenge hygiënische normen...

Connect met USP

Direct contact

Nederland
Van ’t Hoffstraat 4
2665 JL Bleiswijk
Nederland

+31(0)108224400
sales@usp-safety.com


Duitsland
Theodorstraße 105
40472 Düsseldorf
Duitsland

+49 (0)211 302 979 18
sales.de@usp-safety.com

Gerelateerde artikelen